Tubble bad review

Tubble bad review: mijn ervaringen met dit opblaasbare bad

Slaapkamer en Badkamer By Aug 04, 2023

Nadat we verhuisd waren begon ik echt een bad te missen in de badkamer. Zeker in de koudere wintermaanden vind ik het heerlijk om even lekker te relaxen en op te warmen. Toen ik het hier met vriendinnen over had werd ik gewezen op dé oplossing: de Tubble! Het innovatieve opblaasbare bad dat belooft de luxe van een bad te brengen naar huizen zonder ingebouwd bad. Uiteraard moest ik dit product proberen. Twijfel je nog of een Tubble iets voor jou is? Lees dan verder voor mijn Tubble bad review.

Wat is de Tubble?

De Tubble is een opblaasbaar ligbad, afkomstig uit Amsterdam, ontworpen voor zowel binnen- als buitengebruik. Het is ontstaan uit de behoefte om de ontspanning van een bad te bieden aan degenen die geen traditioneel bad hebben. Met zijn unieke design, hoofdsteun en zelfs een bekerhouder, belooft de Tubble een luxe badervaring. Tubble heeft daarnaast ook een reeks aanvullende producten zoals de bamboe bad tray, what-a-pillow en een speciale reiniger om je badervaring naar een hoger niveau te tillen.

Eerste indruk

Bij het uitpakken van de Tubble was ik meteen onder de indruk van de kwaliteit van het materiaal. Het voelde stevig en duurzaam aan. Het opblaasbare bad heeft een minimalistisch design en je kunt kiezen uit verschillende kleuren, waardoor het in elke badkamer past.

Comfort en ervaring

Ik was een beetje sceptisch van tevoren. Kan een plastic bad wel echt comfortabel zijn? Mijn ervaring met opblaasbare bedden zijn ook nooit heel positief geweest. De eerste minuten denk je nog, dit ligt prima, maar daarna begin je toch weg te zakken. Is dat met een bad niet anders?

Maar, ik kan niet anders zeggen dan dat mijn eerste bad in de Tubble niets minder was dan hemels. De zachte vloer en wanden, gecombineerd met de hoofdsteun, zorgden écht voor een uiterst comfortabele ervaring. De bekerhouder was een leuke toevoeging, waardoor ik kon genieten van een drankje tijdens het weken. Na het eerste gebruik was ik meteen om en sindsdien komt de Tubble wekelijks tevoorschijn. Ook kan de Tubble gewoon tegen badolie, badzout of badschuim, perfect dus! Om mijn badder-ervaring compleet te maken heb ik ook de bamboe bad tray er later bijbesteld. Het is niet alleen stijlvol, maar ook functioneel, waardoor ik mijn boek en andere benodigdheden binnen handbereik heb.

Installatie en gebruik

Het opzetten van de Tubble is super eenvoudig. Met de bijgeleverde pomp is het bad binnen een minuut (!) opgeblazen. Het vullen duurt wel iets langer, maar dat is bij een normaal bad natuurlijk ook zo. Dankzij de afvoerslang kun je het bad gemakkelijk weer legen.

Daarnaast is het super makkelijk om de Tubble weer schoon te maken. Ik gebruik de Tubble reiniger, omdat deze reiniger speciaal ontworpen is voor de Tubble, waardoor het materiaal niet wordt aangetast en het bad zijn glans behoudt. Je kunt de Tubble eenvoudig weer leeg laten lopen door de grote luchtgaten. Mijn huis heeft misschien geen bad, maar wél een grote zolder, dus ik zet hem vaak gewoon opgeblazen op zolder en pak hem er zo nog sneller bij als ik er weer gebruik van wil maken.

Mijn Tubble bad review

Eenvoudige installatie
Comfortabel en ruim
Draagbaar en geschikt voor zowel binnen als buiten
Opbergen na gebruik
Prijs / kwaliteit

Tubble ervaring

Hoewel andere reviews ook de voordelen van de Tubble hebben benadrukt, had ik echt niet verwacht dat het zo comfortabel zou zijn. Ook heb ik gelezen dat anderen de afvoertijd een minpunt vonden, wat ik me wel kan voorstellen als je geen directe afvoer hebt. Maar zoals je kan lezen is mijn ervaring over het algemeen zeer positief!

4.5

Reviews van anderen:

Review op Trustpilot.com
Wat een geweldig product
Wat een geweldig product! Mijn badkamer is niet groot genoeg om een vast bad te plaatsen en heb een inloopdouche, maar voor de momenten dat ik even heerlijk wil ontspannen is de Tubble in een handomdraai opgepompt en kan ik heerlijk genieten. Ik wil echt niet meer zonder. Eindconclusie, een echte aanbeveling!
Review op Trustpilot.com
Wat een geweldig bad en service!
We hadden een Tubble die na een paar maanden lek raakte op de naad. We hebben contact opgenomen met Tubble in Amsterdam, wat een geweldige service. Ze hebben direct alles in werking gezet en binnen enkele dagen kregen we een nieuwe Tubble toegestuurd.
Ze krijgen van ons een dikke 10.

Conclusie

Als je wilt ontspannen na een lange dag en gewoon wilt genieten van de luxe van een bad zonder een ingebouwd bad, dan kan ik de Tubble echt aanbevelen! Het gebruiksgemak, comfort en eventueel de aanvullende producten zoals de bamboe bad tray en what-a-pillow, is het een uitstekende investering voor elke liefhebber van een ontspannende badervaring!

Lees ook: Woonkamer muurdecoratie – inspiratie en ideeën