De'Longhi Dedica EC685 review

Espressomachine De’Longhi Dedica EC685 review

Keuken en Eetkamer, Reviews By Sep 01, 2023

Ben je op zoek naar een espressomachine die zowel stijlvol als functioneel is? Dan is de De’Longhi Dedica EC685 wellicht de perfecte keuze voor jou. In deze De’Longhi Dedica EC685 review bekijken we de specificaties, functies en gebruiksgemak van dit apparaat. En natuurlijk beantwoorden we ook de vraag: is De’Longhi Dedica de moeite waard?

Waarom een pistonmachine?

Een pistonmachine is een must-have voor elke koffieliefhebber! Een pistonmachine is een type espressomachine waarbij je handmatig de koffie maalt, aanstampt en het water door de koffie perst. Het biedt een authentieke koffie-ervaring en geeft je volledige controle over je espresso.

Wat maakt de De’Longhi Dedica EC685 uniek?

Technische specificaties

De De’Longhi Dedica EC685 is een compacte espressomachine met een breed scala aan functies. Het heeft een 15-bar pompdruk, een snelle opwarmtijd en een roestvrijstalen behuizing. Het vermogen van de machine is 1.300 watt, wat zorgt voor een snelle en efficiënte werking.

Unieke functies

Wat deze espressomachine echt onderscheidt, zijn de unieke functies. Het apparaat beschikt over een instelbare melkopschuimer, een dubbele lekbak en een energiebesparende modus. Het is zowel geschikt voor gemalen espressokoffie als voor koffiepads.

De’Longhi Dedica modellen

De’Longhi Dedica Style EC685.BK – Zwart

De EC685.BK is een elegante zwarte variant van de Dedica Style serie. Deze variant is vooral populair vanwege zijn strakke design.

De’Longhi Dedica Style EC685.W – Wit

De witte versie van deze machine biedt dezelfde functies maar in een fris, modern jasje.

De’Longhi Dedica Style EC685.M – Zilver

De zilveren versie combineert elegantie met functionaliteit en is een echte blikvanger in elke keuken.

De’Longhi Dedica Style EC685.R – Rood

Voor wie iets gedurfder is, is er ook een rode variant die zeker de aandacht zal trekken.

De’Longhi Dedica EC685 review

Is de De’Longhi Dedica de moeite waard?

woonzaligheid.nl

Zowel gemalen espressokoffie als ESE-servings mogelijk
Programmeerbare koffiehoeveelheid
Gebruiksklaar in slechts 35 seconden
Geluidsniveau
Gebruiksgemak

Samenvatting

De De’Longhi Dedica EC685 blinkt uit in gebruiksgemak en veelzijdigheid. Het apparaat is compact maar levert toch krachtige prestaties. Het installeren van de De’Longhi Dedica EC685 is een fluitje van een cent. De handleiding is duidelijk en binnen enkele minuten ben je klaar om je eerste espresso te zetten.

Hoewel er veel te prijzen valt, zijn er ook enkele De’Longhi Dedica problemen. Zo maakt de machine relatief veel geluid en is de filterhouder zwaar om vast te zetten. Dit had iets gebruiksvriendelijker gekund. Maar, wat ons betreft is De’Longhi Dedica EC685 zeker de moeite waard!

4.6

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen De’Longhi EC680 en EC685?

De EC685 is een verbeterde versie van de EC680. Het grootste verschil zit in de toevoeging van een instelbare melkopschuimer en een dubbele lekbak. Daarnaast heeft de EC685 een energiebesparende modus

Is De’Longhi Dedica de moeite waard?

Wat zijn de problemen met De’Longhi Dedica?

Hoe werkt de De’Longhi Dedica EC685?

Waarom zou je kiezen voor de De’Longhi Dedica EC685?

Conclusie en eindoordeel

Na grondig onderzoek kunnen we concluderen dat de De’Longhi Dedica EC685 een uitstekende keuze is voor zowel beginners als ervaren koffieliefhebbers. Het apparaat is niet alleen stijlvol maar ook functioneel, en het biedt een goede prijs-kwaliteitsverhouding!