Bissell Crosswave review

Mijn Bissell Crosswave review: de 3-in-1 vloerreiniger getest

Reviews By Sep 03, 2023

Als je bijvoorbeeld huisdieren of kinderen hebt, weet je hoe snel de vloer vol komt te liggen met haren, rommel en viezigheid. Een goede vloerreiniger is dan essentieel om de troep effectief op te ruimen. Er zijn tegenwoordig verschillende multifunctionele vloerreinigers op de markt die je kunnen helpen bij deze klus. Ze combineren het stofzuigen, dweilen en drogen van je vloer in één apparaat. Super handig! Maar met zoveel opties, welke is nu de beste keuze?

In deze Bissell Crosswave review vergelijk ik drie populaire modellen van Bissell: de Crosswave, Crosswave X7 Plus Cordless Pet Select en de Crosswave C3 Select. Lees snel verder voor mijn bevindingen met deze 3 topmodellen!

Waarom de Bissell CrossWave vloerreiniger?

De Bissell Crosswave is een 3-in-1 vloerreiniger die tegelijkertijd stofzuigt, dweilt en droogt. Dit maakt het maakt het voor mij de beste vloerreiniger voor huishoudens met huisdieren of wanneer je kinderen hebt. Anders dan een reguliere stofzuiger of dweil, combineert de Crosswave het beste van beide in één apparaat. Je hoeft dus minder handelingen uit te voeren om je vloer grondig schoon te krijgen. Dat scheelt een hoop tijd en moeite!

Met een krachtige zuigmotor en geschiktheid voor alle vloertypen, haalt de Crosswave moeiteloos haren, rommel en ander vuil van je vloer. Ook ingewikkelde hoekjes en kieren zijn geen probleem. Uniek aan het systeem van de Crosswave is de dubbele watertank. Hierdoor houdt het apparaat het schone water gescheiden van het vuile water. Zo reinig je altijd met schoon water en hoef je de tank niet telkens te vervangen.

Lees ook: 3 Bissell Spotclean vlekkenreinigers getest: onze review en aanbeveling

Mijn Bissell Crosswave review

Bissell heeft met de Crosswave revolutionaire multifunctionele vloerreinigers op de markt gebracht die stofzuigt, dweilt en droogt in één apparaat. De Crosswave is verkrijgbaar in drie modellen die ieder hun eigen unieke eigenschappen en voordelen bieden. Hieronder bespreek ik de belangrijkste kenmerken van de Crosswave, Crosswave X7 Plus en Crosswave C3 Select.

Onze keuze

Bissell Crosswave X7 Plus Cordless Pet Select

9.4Score

Algemene beschrijving: De Crosswave X7 Plus Cordless Pet Select is de snoerloze en hightech variant van Bissell, speciaal voor huishoudens met huisdieren. De accu gaat tot 30 minuten mee en het model heeft een speciale Turbo Pet modus.
De voordelen: Met de led-verlichting zijn huisdierenharen en vuil goed zichtbaar, zelfs in donkere hoeken. De meegeleverde reinigingsformule neutraliseert geurtjes en zorgt voor een frisse lucht.
Toepassing: Ideaal voor huiseigenaren die snel en grondig een huis met huisdieren willen reinigen. Ook op moeilijk bereikbare plekken presteert dit model uitstekend.
Conclusie: De Crosswave X7 Plus haalt het beste reinigingsresultaat in een huishouden met huisdieren.

Bissell Crosswave

8.9Score

Algemene beschrijving: De Crosswave is een geavanceerde 3-in-1 vloerreiniger van Bissell die tegelijkertijd kan stofzuigen, reinigen en drogen. Het unieke dubbele tanksysteem houdt tijdens het reinigen het schone water gescheiden van het vuile water, voor optimale hygiëne.
De voordelen: De Crosswave heeft een krachtige zuigmotor en is geschikt voor alle harde vloeren en vloerkleden. De digitale bediening via het touchscreen is eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Je kiest makkelijk de juiste stand voor elk oppervlak.
Toepassing: De Crosswave is ideaal voor het regelmatig reinigen van uiteenlopende vloeren. Ook bij grote schoonmaakklussen en hardnekkige vlekken presteert dit model uitstekend.
Conclusie: Met zijn veelzijdigheid, geavanceerde technologie en gebruiksgemak is de Crosswave een uitstekende allround vloerreiniger.

Bissell Crosswave C3 Select

9.0Score

Algemene beschrijving: De Crosswave C3 Select combineert de voordelen van de CrossWave met enkele extra’s, voor een scherpe prijs. Dit is een veelzijdige middenklasse variant.
De voordelen: De vingertipbediening maakt wisselen tussen oppervlakken heel eenvoudig. Na gebruik reinigt de zelfreinigende cyclus de tanks en borstel automatisch.
Toepassing: Geschikt voor regelmatige reiniging van alle harde vloeren en vloerkleden. Ook ideaal voor wat grotere schoonmaakklussen dankzij de grote tanks.
Conclusie: Met zijn extra features en lage prijs is de Crosswave C3 een uitstekende allround multifunctionele vloerreiniger voor elk budget.

De beste vloerreiniger accessoires

De Bissell Crosswave modellen zijn al krachtpatsers als het gaat om vloerreiniging. Maar met de juiste accessoires haal je het maximale rendement uit deze apparaten. Bissell heeft twee handige sets ontwikkeld die perfect aansluiten.

Bissell Crosswave vloerreiniger onderhoudsset

Allereerst is er de speciale Bissell Crosswave vloerreiniger onderhoudsset. Deze bevat maar liefst 4 verschillende borstelrollen voor alle vloertypen, plus HEPA filters en een handige krabber. Met de rode borstel pak je vloerkleden en tapijten grondig aan. De blauwe borstel is juist zacht voor houten vloeren. En de borstel met rode vezels is een echte allrounder. Zo haal je met de juiste borstel altijd het beste resultaat uit je Crosswave.

Bissell Multisurface Pet Reiniger

Daarnaast is de Multisurface Pet Reiniger een onmisbare aanvulling. Deze unieke formule verwijdert efficiënt vuil en vlekken van alle harde vloeren en tapijten. Ook voor huisdierbezitters is het een uitkomst, want de reiniger neutraliseert huisdiergeurtjes en voorkomt dat je huisdier steeds op dezelfde plek zijn geur achterlaat. Zo hou je met deze reiniger moeiteloos een fris en hygiënisch huis.

Met deze twee accessoires haal je dus het maximale uit je Crosswave. Je vloeren worden nog grondiger schoon en zien er weer stralend uit!

Slimme technologieën in de Crosswave

De Crosswave bevat verschillende ingenieuze technologieën die het reinigen eenvoudiger en hygiënischer maken. Een van de belangrijkste innovaties is de dubbele watertank. Terwijl de Crosswave over de vloer gaat, zuigt hij continu vuile vloeistof op in een aparte tank. De schone vloeistof blijft in een andere tank. Zo blijft het vuile water gescheiden van het schone water. Je hoeft dus nooit met vieze sop over een al gereinigde vloer te gaan. Dit dubbele reservoirsysteem zorgt voor optimale hygiëne.

Ook handig is de digitale vingertipbediening. Via het touchscreen kies je eenvoudig de juiste stand voor het type oppervlak dat je aan het reinigen bent. Met één druk op de knop schakel je van harde vloeren naar tapijt of hout. De hoeveelheid water is ook nauwkeurig af te stemmen op de vervuilingsgraad.

Andere slimme snufjes zijn sensoren die aangeven wanneer de watertanks geleegd of gevuld moeten worden. Ook de borstelroltechnologie is uniek, voor een grondige reiniging zonder strepen of doffe plekken achter te laten. Kortom, de doordachte technologieën in de Crosswave maken het reinigen van je vloer uiterst eenvoudig en zorgen voor de beste resultaten.

HuishoudenHuishouden

Bissell Crosswave: de topper onder de vloerreinigers

In deze Bissell Crosswave review heb ik drie modellen van de revolutionaire Bissell Crosswave vloerreiniger met elkaar vergeleken: de Crosswave, Crosswave X7 Plus en Crosswave C3 Select. De Crosswave combineert het stofzuigen, nat reinigen en drogen van je vloer in één handig apparaat. Met de gescheiden schone en vuile watertanks reinig je altijd hygiënisch met schoon water. De X7 Plus is de draadloze variant met speciale huisdier-modus. De C3 Select biedt veel waar voor je geld. Alle drie zijn het uitstekende allround multifunctionele vloerreinigers.

Mijn persoonlijke aanbeveling is om te kiezen op basis van je specifieke behoefte. Voor huiseigenaren met huisdieren is de X7 Plus echt een aanrader. Heb je geen huisdieren en wil je vooral gemak? Kies dan voor de draadloze vrijheid van de X7 Plus of het gebruiksgemak van de C3 Select. Allemaal topmodellen!

De Bissell Crosswave vloerreinigers behoren wat mij betreft tot de absolute top. Ze combineren innovatieve technologie met superieure reinigingskracht. Kortom: een topper onder de vloerreinigers!